Costel Dumitrașcu, oripilat de starea liceului Lazăr Edeleanu: „Probabil profesorii și elevii vor fi invitați să facă orele în noul parc inaugurat în curtea liceului”

0
921

Consilierul local PMP, Costel Dumitrașcu a făcut o postare pe pagina sa de socializare, însoțită de un filmuleț în care prezintă interiorul singurului liceu din Năvodari, Lazăr Edeleanu. În imagini se vede clar că această intituție școlară are nevoie de reparații cât de curând, asta și în contextul în care noul an școlar va începe în curând.

Dumitrașcu, de altfel și candidat la Primăria Năvodari este de părere, într-o notă ironică, că atât profesorii, cât și elevii vor face orele de curs în noul parc inaugurat în curtea unității școalare.

”În momentul de față, cel ce își dorește cel mai mult să nu înceapă anul școlar este primarul Florin Chelaru. Probabil profesorii și elevii vor fi invitați să facă orele în noul parc inaugurat în curtea liceului “Lazăr Edeleanu” deoarece așa arată clădirea pe interior. Societatea care se ocupa de proiect nu și-a mai luat banii și a abandonat lucrările.
Ce concluzie să tragem?
Primarul nu este capabil să gestioneze situația?
Primarul este rău intenționat?
Oricare ar fi concluzia, este clar că primarul nostru nu este un bun manager și avem nevoie de oameni bine intenționați la cârma orașului.
Așa nu se mai poate!”,
a scris Costel Dumitrașcu pe Facebook.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.