Fostul şef al ARR, Marian Butnaru, se apucă de construit în Medgidia

0
3630
Foto: captură Youtube

Marian Butnaru, fost consilier local și fostul șef al Autorităţii Rutiere Române (ARR), deține mai multe terenuri în Medgidia. Pe unul dintre acestea, Butnaru intenţionează să construiască un imobil – locuinţe colective, iar pentru a face acest lucru, are nevoie de stabilirea reglementării zonei.

Fostul şef al ARR a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu justificativ Plan Urbanistic Zonal. În dreptul inițiatorului și beneficiarului investiției apare și Butnaru Elena- Odeta, soţia lui Marian Butnaru. Cei doi intenționează să edifice un imobil de locuințe colective.

Obiectul întocmirii documentației pentru efectuarea planului urbanistic zonal îl constituie terenul amplasat în Medgidia, pe strada Decebal, numărul 27, în suprafață de 873 mp, zona de studiu având o suprafață de 15507.05 mp, conform planului de încadrare în zonă, în vederea reglementărilor urbanistice pentru proiectul „Reglementări zonă mixtă, locuințe colective P+4 etaje +R cu spații comerciale la parter, dimensionarea, funcționalitatea și aspectul arhitectural al clădirii, integrarea și armonizarea noii construcții cu cele existente”.

Pe terenul în cauză se află trei construcții, fiind împrejmuit, aflat în intravilan, având folosință de spațiu comercial, iar pe partea opusă străzii unde se află imobilul studiat, sunt locuințe colective cu regim de înălțime de P+3 etaje.

În altă ordine de idei, referitor la Marian Butnaru, reamintim că acesta a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI), iar asta pentru că în perioada 30 martie 2018 – 02 mai 2019, societatea comercială al cărei administrator este soția lui Butnaru, iar fiul și fiica dețin calitatea de asociaţi, a încheiat în calitate de prestator un număr de 6 contracte de prestări de servicii cu Spitalul Municipal Medgidia (în calitate de achizitor), în valoare totală de aproximativ 1.365.704 lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.