Se construieşe un hotel cu 11 etaje în Mamaia. Investitorii, doi libanezi în strânsă legătură cu Charbel Maroun

0
4110

Staţiunea Mamaia continuă să fie o staţiune a betoanelor. Se construieşte hotel după hotel, într-un ritm continuu, şi, chiar dacă nu mai au unde să arunce un ac, investitorii îşi fac loc: dărâmă clădiri mai vechi pentru a face loc altoa mai mari şi mai impunătoare. Un restaurant din Mamaia urmează să fie demolat pentrua se construi un hotel cu 11 etaje. Investitorul este proprietarul Queen Vera din Mamaia.

Proprietarul fostului hotel Palm Beach, actual Queen Vera din Mamaia, intenţionează să dărâme restaurantul Tomis pentru a construi în locul lui un imobil cu 11 etaje. Societăţile Betina M SRL şi Vera Hoteles SRL au obţinut certificatul de urbanism pentru extinderea unui corp, rezultat după desființare, cu un imobil 2S+P+11 etaje (etaj 11 format din duplex), cu parcare la subsol, alimentație publică, apart-hotel, locuințe colective, locuri de joacă pentru copii şi organizare de șantier.

Betina M SRL a fost înființată de Charbel Joseph Maroun, cunoscut drept consul onorific al Libanului la Constanța. Charbel Maroun este cunoscut pe litoral şi pentru că, în trecut, era implicat în diverse evenimente intitulate “miss plaja”. Asociați sunt Nassar Ghaleb, din Liban, care este și administratorul societății, și Merched El Khawaja, din Liban. Charbel Maroun s-a retras din societate în 2016, cesionând părțile actualilor asociați.

Vera Hoteles SRL este adminitrată tot de  Nassar Ghaleb şi are sediul în Mamaia, la hotel Queen Vera.

L.M., A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.