VIDEO Tudor Chirilă – Vama la Constanța: „Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși“

2
1588

Tudor Chirilă și trupa sa, Vama, au fost și ei prezenți la festivalul KIMARO din Constanța. În stilul său critc, artistul a avut un mesaj la finalul spectacolului, atât pentru oamenii din industria spectacolelor, dar și pentru guvernanți.

După ce a terminat de cântat, în încheiere, Tudor Chirilă a ținut să amintească publicului că pentru ca el și alți artiști să poate cânta pe o scenă, în spate sunt sute de oameni – tehnicieni, sunetiști etc, oameni care în anul 2020 au fost în mare cumpănă din cauza restricțiilor impuse de pandemie. În plus, Guvernul nu i-a ajutat.

„În Banca Națională a României există un miliard de euro, fonduri europene care nu au fost cheltuiți pentru ajutorarea celor care li s-a interzis să muncească. Aici nu este vorba despre noi. Uitați-va la noi. Noi am supraviețuit. Dar, foarte multe trupe mici și foarte mulți oameni din industria de spectacol, ori au plecat din țară, ori și-au schimbat meseriile.

Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!“ a spus Tudor Chirilă.

Cătălin SCHIPOR

2 COMENTARII

  1. Un mesaj politic nepotrivit, mai ales când participi la un concert plătit din banii primăriei. Mai bine s-ar concentra pe latura muzicală care suferă. Prestația celor de la VAMA la Kimaro festival a fost o struțo-cămilă, un soi de amestec de U2, Armin van Buuren în suferință și melodioarele lor tradiționale. O emanație a artistului Tudor Chirilă, chinuit de carantină, care se vrea rocker, dar nu e, vrea și la Untold….deși gândește ( mai tot timpul ) la Woodstock….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.