Un băiețel de 12 ani din Constanța suferă de o formă agresivă de leucemie și are nevoie de ajutor. Cum puteți dona

0
1428

O boală grea a pus stăpânire pe un mic suflețel. Un copil de 11 ani din Constanța are nevoie de ajutorul nostru! Acesta a fost diagnosticat cu leucemie acută și în aceste momente este internat la spitalul Fundeni din București, secția Oncohematologie pediatrică.
Are nevoie de sânge, iar cei care doresc să facă o faptă bună pot dona la centrul de hematologie Constanța.

Mama copilului a povestit cu durere momentul în care a aflat despre această boală grea a băiatului:
“Sâmbăta trecută, eram la munte și după o plimbare, băiatul mi-a spus că îl dor picioarele, am ajuns în camera unde eram cazați, și-a făcut duș, iar după aceea i-am masat piciorele pentru că, eu credeam că a făcut întindere musculară, doar că am observat două gâlme ciudate pe picioare, între gleznă și genunchi. Plus, făcuse febră, i-au apărut la scurt timp și bubițe roșii pe corp. A doua zi a suflat nasul cu sânge. M-am speriat și odată ajunși la Constanța am luat legătura și cu medicul de familie pentru că voma era de culoarea maro. Medcul de familie ne-a trimis la Urgență, acolo ne-au spus că este vorba de suspiciune de leucemie acută și ne-au trimis la București, la Spitalul Fundeni, iar aici boala a fost confirmată.”

Numele pentru care trebuie făcută donarea de sânge este VĂSII RĂZVAN GABRIEL, grupa A2 pozitiv. Poate fi donată însă orice grupă, important este ca să fie trecut numele copilului/bolnavului și spitalul unde este internat pe formularul ce trebuie completat la momentul donării.
Pentru cei care doresc să facă donații contul bancar este RO49BRDE140SV64937431400 titularul contului VĂSII GABRIEL.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.