VIDEO Angajată ISU surprinsă vorbind cu prietenii pe WhatsApp în timpul unei intervenții la un incendiu

0
2509

O angajată a IGSU Sibiu a fost surprinsă în timp ce discuta la telefon, pe video-call, cu prietenii care sărbătoreau de Sfântul Andrei, asta în timp ce colegii ei se chinuiau să stingă un incendiu. Imaginile au fost surprinse de martorii evenimentului rutier și postate pe Facebook, relatează realitateadesibiu.net. Aceleași imagini au ajuns și la conducerea Inspectoratului.

S-a întâmplat marți, 30 noiembrie 2021, când un ansamblu TIR a fost cuprins de flăcări, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje din cadru IGSU Sibiu. În timpul intervenției, o angajată a IGSU, care face parte din echipa de intervenție, a fost surprinsă de martori în timp ce vorbea cu prietenii care sărbătoreau de Sf. Andrei.

Imaginile au ajuns și la conducerea IGSU Sibiu, care le-au analizat și au confirmat celel relatate în filmuleț.

Referitor la videoul transmis de dumneavoastră menționăm că acesta a fost realizat în timpul misiunii de stingere a unui incendiu izbucnit la un autocamion cu remorcă, încărcat cu baloți de fân, care s-a petrecut în cursul serii trecute în localitatea Slimnic.

În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea la nevoie de asistență medicală. În urma informațiilor primite din partea dumneavoastră, situația va fi analizată la nivelul unității în vederea întreprinderii măsurilor care se impun”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, pentru Mediaș24.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.