VIDEO. Năvodari: se inaugurează spitalul. Chelaru spune că administraţia locală nu s-a mai împrumutat, ba chiar a achitat din datoriile acumulate în mandatele foştilor edili

0
284

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a anunţat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, că centrul multifuncţional (spitalul localtăţii – care va fi secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa) va fi inaugurat miercuri, ora 13.00. Edilul a făcut referire şi la planurile de extindere pentru acest proiect, cât şi celelalte planuri ale administraţiei locale pe partea de sănătate.

Totodată, Florin Chelaru a enumerat proiectele în lucru ale administraţiei locale, precum şi cele finalizate.

În privinţa traseului 23, atât de dorit de năvodăreni, edilul a explicat care sunt paşii următori şi de ce, de data aceasta, este viabil proiectul discutat cu CT Bus. Până când acesta va deveni realitate, Florin Chelaru a menţionat şi categoriile sociale care ar urma să beneficieze de reduceri la transport.

O altă chestiune importantă adusă în discuţie de primar a fost cea a datoriilor acumulate în mandatele edililor anteriori, el subliniind că a reuşit să achite o parte. “Am făcut zero datorii”, a mai spus primarul – cu alte cuvinte, Primăria Năvodari nu s-a mai împrumutat.

Declaraţiile complete cu privire la aceste subiecte, dar nu numai, precum şi mesajul lui Florin Chelaru pentru năvodăreni, le puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.