„Atelierul lui Darie”, situat pe Bulevardul Tomis nr. 55 din Municipiul Constanța, a decis să nu modifice prețurile din meniu, deși de la 1 august a.c. a intrat în vigoare majorarea TVA-ului, inclusiv pentru domeniul HoReCa.
„TVA-ul s-a schimbat. Prețurile noastre, nu. Chiar dacă, începând cu 1 august, TVA-ul a crescut, la Atelierul lui Radu Darie prețurile rămân exact așa cum le știi. Te așteptăm cu același gust, cu aceeași grijă, și cu aceeași bucurie de a găti pentru voi”, au transmis reprezentanții localului într-o postare în mediul online.
Această decizie este una bine-venită pentru clienții fideli, dar și pentru cei aflați în căutarea unei experiențe culinare de calitate, la un preț corect. Atelierul lui Darie a devenit în timp un reper pentru cei care apreciază un mic dejun copios, un brunch delicios sau o tartă de casă, perfect gătită.
Pe lângă preparatele savuroase, atmosfera din restaurant cucerește prin căldură și primire autentică. Aici, mâncarea este o formă de artă, deoarece este preparată cu pasiune și dăruire. Conceptul, fondat de talentatul Chef Radu Darie, este locul unde gusturile autentice prind viață într-o formă nouă, creativă și rafinată, pentru toate gusturile.
Șa „Atelierul lui Darie” nu ne referim doar la delicioasele tarte ori alte deserturi, ci și la felie de pizza, mic dejun, brunch, acea combinație interesantă dintre mic dejun și prânz. Toate preparatele sunt realizate cu grijă și respect pentru ingrediente. Meniul, de asemenea este diversificat satisfăcând orice preferință, pentru a satisface papilele gustative în orice moment al zilei, și nu numai.
L.M.




























