Se va amenaja un parc acvatic de distracții, în Costinești. Cine e investitorul

0
1563
FOTO: arhivă

Societatea Sabina Trading Company SRL intenționează să amenajeze în comuna Costinești un parc de distracții acvatic, iar în acest sens a fost depusă la instituția abilitată de mediu documentația necesară investiției.

Mai precis, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Amenajare Aqua Parc”, propus pentru a fi amplasat în judeţul Constanţa, comuna Costinești, Zona Lac, având drept titular pe „Sabina Trading Company SRL”.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului „Sabina Trading Company” din municipiul București, B-dul Unirii, nr. 6, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Societatea „Sabina Trading Company Srl” a fost inființată pe data de 29 octombrie 1991 și are sediul în Sectorul 4, București.

Asociații firmei sunt: Mihăilescu Anne Mary Cristina, în proporție de 95%, iar Mihăilescu Alex Soly, în proporție de 5%.

Andriana MAKRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.