11 ani de la moartea lui Michael Jackson: noi detalii tulburătoare descoperite de medicii legiști la autopsie

0
1672
sursa foto: BBC

La 11 ani de la moartea regelui pop, Michael Jackson, noi dezvăluiri din autopsie au ieșit la suprafață. Documentele conţin detalii şocante. 

După 11 ani autopsia completă a acestuia a fost obținută și publicată de presa americană. Dezvăluirile sunt tulburătoare, Michael Jackson ajunsese piele și os, abia dacă mai cântărea 50 de kilograme şi era foarte afectat de intervenţiile chirurgicale în scop estetic. Corpul său era plin de urme de injecții și ajunsese să se hrănească aproape numai cu medicamente, scrie

Documentele date publicității arată starea critică în care se afla artistul la momentul decesului. Potrivit specialiștilor, în momentul decesului Michael Jackson nu avea în stomac decât medicamente parţial dizolvate, iar cel mai neaşteptat detaliu apărut este că starul era de fapt chel, iar părul său ondulat era, de fapt, o perucă.

Michael Jackson își pierduse tot părul și folosea o perucă atunci când ieșea în public. Starul ar fi început să poarte perucă după ce părul i-a fost afectat de un incendiu devastator, în timp ce filma o reclamă în 1984.

În plus, corpul îi era acoperit de vânătăi suspecte, iar pe gambe și pe spate avea mai multe tăieturi. De asemenea, șoldurile, încheieturile şi umerii artistului erau acoperiţi de urme de injecţii, din cauza administrării de analgezice de către medicul său. În plus, pentru a masca starea precară de sănătate, starul își tatuase buzele cu roz și sprâncenele cu negru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.