11 bebeluşi au venit pe lume, în prima zi de Paşte, la Spitalul Judeţean

0
630

Prima zi de Paşte are o semnificație aparte pentru multe familii a căror viață devine mai frumoasă odată cu venirea pe lume a unui bebeluș. Fericitele mămici spun că e o mare bucurie ca micuții să se nască într-o zi mare de sărbătoare.

Se spune că bebelușii născuți de Paște vor avea noroc toată viaţa. O tânără familie din Constanţa a primit cel mai frumos cadou în prima zi de Paşte: un băieţel sănătos! A fost primul bebeluş venit pe lume în zi sfântă la Constanţa. S-a născut duminică, 19 aprilie a.c., în jurul orei 09.00.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” din Constanţa, încă 10 femei au născut în prima zi de Paște. Discutăm despre cinci fete şi şase băieţi! Bebeluşii sunt sănătoşi şi înconjurați de iubire. De menţionat faptul că alte două naşteri s-au înregistrat în a doua zi de Paşte. La Spitalul Municipal Medgidia nu a fost înregistrată nicio naştere de Paşte. Până acum au avut loc cinci naşteri, paciente suspecte de COVID-19.

De menţionat faptul că atât proaspetele mămici, cât şi bebeluşii sunt bine, rezultatele testelor pentru COVID-19 sunt negative. “La noi nasc pacientele suspecte sau confirmate COVID-19, care sunt în carantină sau în izolare“, a declarat, pentru Focus Press, managerul Spitalului Municipal Medgidia, Dumitru Eugen Agliţoiu. În a treia zi de Paşte urmează să nască o pacientă suspectă de COVID-19 la Medgidia.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.