13 familii afectate de incendiul din Km 4-5 s-au mutat în apartamentele din Mamaia

0
493

Foarte mulți oameni, atât din Constanța, cât și din țară sau de peste hotare, și-au manifestat dorința de a-i ajuta pe cei care, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Contul bancar în care se pot face donații este activ din această dimineață: RO77BTRLRONCRT0525818102RON – titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6. Contul este deschis la Banca Transilvania

13 familii s-au mutat, deja, în apartamentele din Mamaia puse gratuit la dispoziția lor, de un investitor imobiliar. Asistenții sociali din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța țin legătura în permanență cu locatarii afectați de incendiu. Dacă mai există solicitări în acest sens, nu trebuie decât să comunice acest lucru.

Între timp, la locul incendiului, echipele de curățenie ale Polaris continuă igienizarea, iar cei de la RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă și canalizare.

Pentru că siguranța bunurilor rămase în urma incendiului este foarte importantă, echipajele Direcției Generale Poliția Locală sunt pe teren, pentru a securiza zona 24 de ore din 24.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.