130 de salvamari pe plajele din Constanţa şi Mamaia, începând cu 1 iunie. Pe lângă ATV-uri noi, salvamarii au, de anul acesta, şi portavoce pentru atenţionarea celor care se aventurează în mare

0
311

Gabi Culea, coordonatorul Serviciului Salvamar, a declarat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, că de la 1 iunie pe plajele din Constanţa şi Mamaia vor acţiona aproximativ 130 de salvamari. Prezenţa acestora pe plaje va fi în intervalul orar 08:30 – 19:30.

Vor fi 30 de posturi de salvamar şi 8 baze de-a lungul plajelor din Constanţa şi Mamaia; există în dotarea salvamarilor baloane de resuscitare, defibrilatoare, ATV-uri noi, dar şi… portavoce, prin care turiştii să fie atenţionaţi cu privire la pericole, atunci când marea este agitată iar la ţărm este arborat steagul roşu care interzice scăldarea.

Recomandările lui Gabi Culea, adresate turiştilor şi constănţenilor, dar şi noutăţile în privinţa Serviciului de Salvamar, le puteţi urmări în materialul VIDEO, pe care vă invităm să îl urmăriţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.