21 de terase din Constanța, în proces de demolare. Până acum doar trei agenți economici s-au conformat somației

2
17537

Mai multe societăţi din Constanţa au primit la sfârșitul anului trecut somaţii ca în 48 de ore să desfiinţeze construcţiile ilegale edificate pe domeniul public. Este vorba despre terasele care se aflau deja în atenţia administraţiei locale, după celebra de-acum demolare de la Mio Caffe.

Conform unor reprezentanţi ai Primăriei Constanţa, vizate sunt 21 de localuri, dintre care amintim: Scapino, Margo (unde este necesară doar înlăturarea unor geamuri, din câte se pare), Cafe do Brasil, Entourage, Bistro Tomis, Zorile, Restaurant Marinara, Racing Pub, Ca la mama. După cum se poate sesiza, sunt terase din centru, din Zona Peninsulară şi din Portul turistic Tomis.

La aproximativ două săptămâni de când au fost trimise somațiile, doar trei agenți economici s-au conformat și au efectuat lucrări de demolare. Dacă în următoarea perioadă, restul proprietarilor nu se vor conforma somațiilor, vor fi amendați.

Polițiștii locali vor monitoriza activitatea agenților economici, iar cei care vor refuza să ia măsuri în sensul desființării vor fi sancționați în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, iar construcțiile vor fi desființate pe cale administrativă.

M.G.

2 COMENTARII

  1. Si cand te gândesti ca acum câtva timp am sunat la Poliția locală Constanța intr o seara sa ia in primire un bătrân rătăcit pe străzi, si femeia care era la dislecerat a spus ca nu e de competență lor ajutorarea acestor oameni….Oare in ce tara traim ? Acestia sunt folosiți doar ca sperietori observam. Dar legea le da si obligatii…Atentie mare. Legea e lege.Atentie.

  2. La sfarsitul anului trecut -2020- au primit somatii ca in 48h sa demoleze. Astazi este 14 ianuarie 2021, eu trecut cel putin 350 de ore din cele 48. Ce se intampla cu cei care inca nu au demolat sandramalele ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.