25 aprilie, Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Oină

0
45

Duminică, 25 aprilie, va avea loc Adunarea Generală a Federației Române de Oină. Aceasta va avea loc în sistem videoconferință datorită restricțiilor impuse de prevenirea și combaterea răspândirii noului coronavirus.

Conform deciziei Biroului Federal pe Ordinea de zi a Adunării Generale ordinare a FRO vor fi 12  puncte, printre care: Aprobarea afilierii definitive pentru structurile sportive care au primit afiliere provizorie și dezafilierea structurilor sportive în condițiile prevederilor statutului federației; Aprobarea proiectului de buget pentru anul 2021; Aprobarea sistemului și calendarului competițional pe anul 2021 sau Aprobarea Planului de activitate pe anul 2021.

“Sportul nostru național merge înainte și în aceste condiții grele. Chiar dacă în acest moment nu putem organiza competiții, le dorim tuturor succes în ceea ce privește activitatea de promovare și dezvoltare a sportului nostru național, pentru că se pot desfășura anumite acțiuni în acest sens și în condițiile actuale.” a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației.

În cadrul Adunării Generale vor avea drept de vot numai membrii afiliați care și-au achitat toate taxele, vizele și cotizațiile și au participat în anul precedent la cel puțin o competiție din calendarul competițional național sau au organizat o competiție proprie AJO/ a municipiului București în anul precedent.

Având în vedere faptul că în 2020 nu au fost organizate competiții, participarea competițională va fi raportată la anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.