25 noiembrie – Ziua Internaţională de combatere a Violenţei în Familie. Gabriela Firea declară: este nevoie de protecţie pentru toţi cei aflaţi în situaţii de violenţă în familie.

0
26
Sursă foto: expresspress.ro

Gabriela Firea, senatorul PSD, propusă pentru funcția de ministru al Familiei în Guvernul PNL-PSD-UDMR, a declarat joi, 25 noiembrie a.c., că în țara noastră este necesară protecția pentru toți cei care se află în situații de violență în familie.

25 noiembrie este Ziua Internaţională de combatere a Violenţei în Familie. România are nevoie, şi cât mai urgent, de toate instrumentele pentru a ocroti mamele şi copiii, pe toţi cei aflaţi în astfel de situaţii disperate. Statul trebuie să intervină, să acţioneze, nu mai este nici un moment de pierdut. În 2020, Poliţia a înregistrat peste 26.000 cazuri de loviri şi alte violenţe în familie. 72 de femei au fost omorâte. E nevoie de adăposturi, de case protejate, de programe de consiliere, de intervenţii rapide ale Poliţiei, de decizii imediate ale instanţelor. Este nevoie de protecţie pentru toţi cei aflaţi în situaţii de violenţă în familie“, a scris Firea, pe Facebook, conform Agerpres.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.