32 de constănţeni infectaţi cu COVID-19 au decedat de la începutul pandemiei

1
371

În contextul numărului însemnat de infectări cu virusul SARS-CoV-2 înregistrat în ultimele zile în județul Constanța, Prefectura reuterează importanța respectării tuturor măsurilor recomandate de specialiști. Facem apel către populația județului Constanța să respecte normele de distanțare socială, să poarte masca de protecție și să mențină o igienă corespunzătoare a mâinilor.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.141 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 32 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 829 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 236 de persoane internate, dintre care 220 din județul Constanța și 16 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență. De asemenea, la nivelul județului sunt 539 de persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

M.M.

1 COMENTARIU

  1. Urmaresc stirile ,interesante, reale, fara ascunzisuri ,atat interne cat si externe,sper sa ramaneti multi ani pe piata informatilor reale!!Pretuire!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.