Horia Constantinescu a finalizat prima etapă a reabilitării și amenajării Palatului Copiilor

0
289

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța, a susținut sâmbătă, 19 septembrie a.c., o conferință de presă la Palatul Copiilor, cu ocazia finalizării primei etape a lucrărilor de reabilitare a obiectivelor din parcul instituției: serele, căsuțele și pista de karting.


Alături de echipa eTrezirea, acesta a mulțumit voluntarilor care s-au implicat enorm în această activitate și a ținut să precizeze că, astăzi, disputele politice au fost lăsate la o parte:

„Transmitem unor părinți ai căror copii sunt implicați în aceste activități că astfel pot oferi un viitor mult mai interesant. Avem obligația unii față de ceilalți să uităm conflictele politice, iar de pe data de 28 septembrie putem reconstrui și retrezi la viață acest parc. Vreau să mulțumesc voluntarilor, și nu au fost puțini, pentru că de aici au fost ridicate peste 300 de tone de deșeuri.
Este momentul să înțelegem că un efort minim raportat la diminesiunea acestui oraș poate face minuni. Totodată, este momentul să înțelegem că trebuie să oferim acest spațiu copiilor, să le arătăm că acest spațiu le aparține”,
a declarat Horia Constantinescu.

Directorul Palatului Copiilor, Roxana Mitan a declarat: „Vreau să mulțumesc că v-ați implicat să ne ajutați ca aceste activități să se desfășoare aici pentru copii“.

Horia Constantinescu va continua să se implice alături de copii, să planteze legume în sere, pentru ca cei mici să le vândă și să aibă bani pentru diverse activități sportive și culturale.
În căsuțe vor fi cazați copiii din țară care participă la concursurile naționale organizate de Palatul Copiilor și care sunt înscrise în calendarul Ministerului Educației, a precizat Roxana Mitan.


Astăzi este ziua lui Horia Constantinescu și acesta e cadoul pe care și l-a făcut, să ofere copiilor, refăcute, pista, căsuțele și serele, susține acesta.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.