VIDEO 60.000 de euro! Un profesor este campion la venituri din meditații. Șeful ANAF: A declarat banii și a plătit impozitul

0
382

Un profesor este campion la sume încasate din meditații. Discutăm despre un dascăl din Arad, care a declarat că a obținut anul trecut aproape 300.000 de lei, adică în jur de 60 de mii de euro, iar un alt cadru didactic din Timișoara, a declarat venituri de circa 10.000 de euro, potrivit președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Lucian Heiuș, președintele ANAF, susține că: “Au fost situații în care profesorii care dau meditații s-au autorizat și au declarat. Undeva în vestul țării, la Arad cred, un profesor a declarat venituri de vreo 60.000 de euro și a plătit impozit, la Timișoara un altul a declarat 50.000 de lei și a plătit impozit. Deci lucrurile, încet încet, intră în normalitate. Iar ce ne dorim noi ca ANAF, nu este ca noi să controlăm și să prindem pe cineva, ci contribuabilii din România să aibă un comportament fiscal corect. Ăsta este scopul final“.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.