A ajuns la Poarta Albă după ce a înjunghiat un bărbat într-o benzinărie din cartierul Palas

0
346
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 28 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor.

Persoana în cauză, Costel Florin Nunucă, este acuzat că, în 2019, pe fondul consumului de alcool, a provocat un scandal în incinta unei benzinării situată în cartierul Palas. Scandalul a culminat într-un conflict violent în urma căruia l-a înjunghiat pe un bărbat. VIctima a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă medicii au stabilit că viața i-a fost pusă în preicol.

Din acest motiv, Costel Florin Nunucă a fost condamnat la 5 ani de detenție, cu executare, iar în cursul zilei de joi, 28 octombrie, a fost escortat de polițiști la Penitenciarul Poarta Albă.

De precizat că și victima, Daniel Marodin, a avut calitate de inculpat, în același dosar, fiind implicat în scandal, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.