A explodat un post de transformare din Năvodari, iar altul a luat foc, la Venus

0
3078
INcendiu post trafo - foto cu rol ilustrativ, sursa: Special Arad

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 23 februarie, la Năvodari, acolo unde un post de transformare aparținând ENEL a explodat.

Potrivit unui comunicat, incidentul s-a produs pe strada Liniștei nr. 1E. De asemenea, explozia a avut loc în jurul orei 12:40 și nu a fost urmată de flacără. La fața locului s-au prezentat și echipele de intervenție ale furnizorului de energie electrică.

Tot în cursul zilei de marți, în jurul prânzului, pompierii au fost solicitați să intervină și în sudul litoralului, între Venus și Saturn, tot la un post trafo, unde a avut loc un incendiu care a cuprins stuful și vegetația uscată din zonă.

UPDATE:

Potrivit unui comunicat trimis de E-Distribuție, ”Astăzi (marți, 23 februarie -n.r.), în jurul orei 12:38, în postul de transformare aerian de la Năvodari, s-a produs deterioarea unei siguranțe de medie tensiune cauzată de un stol de grauri. Nu a avut loc niciun incendiu. Siguranța a fost înlocuită de către echipele de intervenție, iar alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zonă a fost reluată în condiții de siguranță. Postul de transformare situat între statiunile Venus și Saturn nu a fost implicat sau afectat de incendiul de vegetație uscată produs la o distanța de 20 m de acesta, din cauze externe”, se arată într-un comunicat al companiei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.