A fost aprobat calendarul competițional al oinei. Primul eveniment este Campionatul Național de Seniori – Turneul Regulat

0
714

Duminică, 25 aprilie 2021, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Oină. Adunarea s-a desfășurat în sistem videoconferință, o premieră pentru sportul nostru național.
 
Cel mai important subiect de pe ordinea de zi a fost votarea calendarului competițional 2021 în contextul pandemiei de Covid-19 și a noului protocol medical semnat de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.
 
Anul acesta calendarul competițional al Federației Române de Oină va pleca la drum cu Campionatul Național de Seniori – Turneul Regulat, care va avea loc la Olteni în județul Teleorman în perioada 21-23 mai.
 
“Am amânat tradiționalele competiții ce dădeau startul sezonului în sportul nostru național, și mă refer aici la Cupa Regelui și Cupa Reginei, pentru luna iunie. În ciuda faptului că în calendarul de anul acesta nu apar competiții pentru juniori 3 și 4, dacă vom avea solicitări din partea cluburilor vom găsi soluții să organizăm competiții și pentru aceste categorii de vârstă. Și anul acest vom continua procesul de internaționalizare a oinei. Sperăm să promovăm sportul nostru național și în Croația sau Malta spre exemplu. Nu putem uita de Cupa Unirii, care va avea loc la Chișinău în data de 16 octombrie” a declarat Nicolae Dobre, președintele FRO.

Cele mai multe competiții din cadrul calendarului Federației Române de Oină din acest an se vor organiza în județul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.