A fost depusă documentaţia pentru viitoarele blocuri ANL din Palazu Mare

0
447

La Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a fost depus un memoriu de prezentare în vederea realizării unei investiții în zona Palazu Mare, mai precis, construirea locuințelor ANL pentru tineri, destinate închirierii.

Beneficiarul investiției, municipiul Constanța a depus la APM documentația ce vizează proiectul construirii locuințelor ANL, etapa I, adică un număr de 88 de unități localive.

Terenul este de formă relativ regulată având o suprafață de 5287 mp (acte) și 5722mp (măsurători cadastrale) și este situat în intravilanul Municipiului Constanța, conform planurilor cadastrale emise de către OCPI. Pe teren nu există construcții. 

Destinația terenului stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate: conform PUZ imobilul este situat în ZL2A – Zona locuințelor colective cu regim mediu de înălțime.

Valoarea totală a obiectivului de investiții, cu TVA= 29,816,717.97 lei.

Pe amplasamentul studiat există o fundație turnată cu adâncime diferită între tronsoane, iar acestea sunt tratate mai detaliat în expertiza tehnică. Conform proiectului, fundaţiile vor fi eliminate, terenul va fi adus la starea iniţială şi se va demara lucrarea propriu-zisă pentru construcţia blocurilor.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.