A fost deschis dosar penal în cazul mașinii incendiate de pe strada Grigore Antipa

0
1088
Incendiu auto . FOTO ISU Delta Tulcea

În dimineața de 18 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Grigore Antipa din municipiu, au observat cum la un autoturism parcat se afla în desfășurare un incendiu. Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat, drept pentru care a fost deschis un dosar de cercetare penală.

A fost solicitată intervenția lucrătorilor ISU, care în cel mai scurt timp au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, limitând extinderea incendiului și procedând la stingerea acestuia.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism și se propagase la cele două autoturisme învecinate, din parcare.

Incendiul a fost lichidat la ora 4.10.

Autoturismul a ars totalitate, iar celelalte două autoturisme au fost afectate în proporție de 30%.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

La nivelul IPJ Tulcea, a fost constituită o echipă operativă formată de lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Tulcea și Serviciul Criminalistic, care efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și împrejurărilor producerii incendiului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.