A fost potop în mai multe județe: un om a murit în Prahova, iar 4 turiști aflați cu cortul pe plaja din Tuzla au fost evacuați din calea viiturii

0
7130

Ploaia de noaptea trecută a inundat localități din zeci de județe. Mai multe râuri și-au ieșit din matcă iar mii de gospodării au fost inundate. Echipele de intervenție au fost solicitate încontinuu pentru evacuarea apei din locuințe și din beciuri, iar unele drumuri au fost blocate. Și în județul Constanța au fost zone afectate de inundații, mai ales la Tuzla.

În Prahova, un bărbat a murit, după ce a fost luat de ape. Și DN1 a fost blocat în zona Nistorești, din cauza unei viituri puternice.

O viitură a blocat și DN1 Ploiești – Brașov în zona Nistorești. S-au format coloane kilometrice iar șoferii au avut de așteptat minute bune până la reluarea circulației

În orașul Sibiu și în comuna Șelimbăr mai multe străzi și curţi au fost inundate. Apa a trecut de nivelul roților mașinilor. Zeci de locuitori au solicitat ajutorul autorităţilor pentru a scoate apa din gospodării. Totodată, parcările subterane ale unor complexuri rezidențiale au fost invadate de ape.

Și în județul Mureș mai multe gospodării au fost inundate după ce un râu a ieșit din matcă.

La Constanța, așa cum precizam, au fost zone afectate, cum ar fi în localitatea Tuzla, unde apa a intrat în mai multe gospodării, iar pentru evacuarea acesteia au fost solicitați pompierii. Pe plaja din aceeași localitate, patru turiști, doi adulți și doi copii, aflați cu cortul la mare, au fost evacuați de către pompieri din calea viiturii.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.