A fost reținut tânărul care a tras cu arma pe un bulevard din Constanța

0
2209
Gabriel Matias, sursa foto: Facebook

Gabriel Matis, bărbatul în vârstă de 26 de ani care a folosit pistolul cu bile de cauciuc, pe bulevardul Alexandrul Lăpușeanu din municipiul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, uz de arma fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fosr reținut în dimineața zilei de miercuri, 18 noiembrie a.c..

Reamintim că, marți, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 15.45, un bărbat a folosit un pistol cu bilă de cauciuc, iar în urma folosirii armamentului au fost rănite ușor două persoane.

În cursul acestei zile, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații. Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale. În urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt”, susțin oficiali din cadrul IPJ.

Poze de la incidentul de marți, 17 noiembrie a.c..:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.