VIDEO. A fost retras de pe ordinea de zi proiectul regulamentului parcărilor! Chiţac îşi asumă greşeala: anexele nu au fost publicate pe site-ul Primăriei

2
2532

Are loc şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa, pe ordinea sa de zi figurând şi proiectul privind aprobarea Regulamentului parcărilor. Încă de la începutul acesteia, primarul Vergil Chiţac a anunţat că solicită amânarea votului acestui proiect, deoarece anexele cu tarifele și definirea zonelor de taxare nu au fost postate pe site-ul Primăriei, pentru consultare şi dezbatere, lucru pe care l-a sesizat şi presa!!!

„Regulamentul a suscitat atâtea discuții în ultima perioadă. Apreciez că acesta, însă, corespunde scopului urmărit, de a avea un oraș curat, un oraș în care putem să respirăm un aer curat, cât mai puțin poluat. Însă, am luat cunoștință că anexele regulamentului, inclusiv cele referitoare la tarife, nu au fost niciodată încărcate pe pagina electronică a Primăriei Municipiului Constanța, deși au funcționat în spațiul public. Este o defecțiune a administrației pe care o conduc și pe care mi-o asum. E adevărat, una de formă, nu de fond, pentru că eu sunt de acord cu acest regulament. Din acest motiv, vă rog să aprobați să amânăm discutarea regulamentului și a anexelor într-o ședință ulterioră.

Eu am încredere că cetățenii vor înțelege scopul acestui demers, vor colabora constructiv, pentru a putea crește semnificativ calitatea vieții în orașul nostru. Subliniez și reiterez faptul că modernizarea infrastructurii stradale și dezvoltarea transportului public sunt procese care necesită răbdare, implicare și contribuție din partea fiecărui cetățean.

Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să ne aducem contribuția printr-o atitudine binevoitoare, o acceptare a schimbării, pentru că singurul lucru veșnic este schimbarea și lucrul ăsta trebuie să se vadă în mai binele comunității.

Ori de câte ori, dar în special în perioada următoare, aveți o opinie să o exprimați în termeni de soluție pentru ca, într-adevăr, să putem pune în practică și să facem tot ceea ce este util pentru cetățenii Constanței.

Specific faptul că până la ședința în care vor fi dezbătute regulamentul și anexele, rămân în consultare publică“, a declarat Vergil Chițac.

2 COMENTARII

  1. Pacat! la valoarea d-nului primar care are o valoare la fostul loc de mun ca s-a lasat pe mana unui om cun oscut” omul negru al judetului” de a-i face jocul.Are in jurul sau un nr.mare de valori de ex.av.Vanesian Felicia,o mare valoare ca avocat . Atentie! oamenii v-au ales oamenii va doboara.Succes in continuare si ramaneti omul integru care sunteti cunoscut,nu va lasati condusi de toate mustele cvare fac miere. Succes!

  2. Chitac a fost votat de constanteni sa faca ceea ce este mai bine pentru ei ,sa tina cont de parerile noastre.Este un functionar public,cu salariul de mii de euro ,platit de constanteni ,asa ca daca el nu tine cont de parerea celor multi care ii platesc salariul,nu este in regula!Din justitiar,a devenit sluga care executa ceea ce ii sufla in ureche trepadusii mosteniti de la Mazare!Rusine sa iti fie Chitac,votul si respectul meu l-ai pierdut,nu esti cu nimic mai bun sau mai cinstit decat Fagadau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.