A furat bani și un telefon mobil din camera unui adolescent venit în vacanță, în Vamă

0
165
Foto cu rol ilustrativ- sursa- igj.ro

Ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt, la data de 20 iulie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

Marți, 20 iulie a.c., un tânăr de 19 ani ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani dintr-un spațiu de cazare din localitatea Vama Veche.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, un minor în vârstă de 16 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Tot în data de 20 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat și desfășurat o acțiune cu caracter preventiv-educativ, pe plajele din municipiul Constanța.

Oamenii legii au discutat cu turiștii aflați în vacanță despre cum se pot proteja pentru a nu deveni victime ale unor furturi și, totodată, le-au transmis recomandări despre cum pot preveni astfel de fapte.

La activitate au participat, în dinamică, aproximativ 230 de persoane, iar polițiștii au distribuit tot atâtea materiale informative ce conțin mesaje preventive.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.