A început Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, în Constanța

0
136

Peste 600 de sportivi se întrec, în aceste zile, pe Plaja Neversea, la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă.

Deschiderea oficială a Beach Wrestling World Championships 2021 a avut loc joi, 23 septembrie a.c., la ora 15.30. Intrarea este liberă pentru toți cei care vor dori să încurajeze componenții Loturilor Naționale ale României, în cursa lor pentru medalii din competiția ce se va desfășura pe parcursul a patru zile.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Lupte, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța. Competiția reunește peste 600 de sportivi și oficiali din peste 50 de țări.

Joi se desfășoară probele pentru categoria cadeți. Vineri vor intra în lupta pentru medalii sportivii de la categoria juniori. Spectacolul pe nisip va continua, sâmbătă, cu probele pe echipe, iar duminică vor avea loc probele eliminatorii și finale.

Programul campionatului mondial va conține și meciuri demonstrative de lupte tradiționale tătărești, Küreș.

Competiția va fi transmisă live pe platforma United World Wrestling (https://uww.org/event/beach-wrestling-world-championships-0) pentru categoriile vârstă cadeți și juniori  și pe  Beach Wrestling World Series (https://beachwrestling.org/events/2021/romania-constanta-mamaia-beach) pentru categoria seniori.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.