A murit medicul coordonator al Compartimentului de Primire Urgențe din cadrul Spitalului “Anghel Saligny” din Fetești

0
5304
Dr. Mioara Neagu

Zi de doliu pentru cadrele medicale din Constanța și Fetești! Medicul coordonator al Compartimentului Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” Fetești, dr. Mioara Neagu, medic specialist medicină de urgență, a pierdut lupta cu COVID.

Medicul era internat în spital suport COVID Colentina, după ce contactase virusul SARS-CoV-2 în luna septembrie. Menționăm faptul că dr. Mioara Neagu activa și în Unitatea de Primire Urgență din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

“Nu a avut comorbidități”

“Dumnezeu să o odihnească! Azi-noapte, la ora 24.30, a încetat din viață. A stat 15 zile în Terapie Intensivă și 10 zile a fost internată la Spitalul din Fetești. A fost transferată după 10 zile de la Fetești la Spitalul Colentina din București și a stat acolo 15 zile. Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Totul era depășit. Ea a avut o formă gravă de la început. Nu a avut comorbidități. Era tânără. Avea 48 de ani. Era sănătoasă, harnică și nu a avut nicio problemă de sănătate. Au murit și persoane tinere din cauza COVID care nu au avut comorbidități. A murit și un copil de 4 ani. Nu mai este valabilă regula cu sunt afectate persoanele care prezintă comorbidități. Eu cred că și oamenii sănătăți pot avea aceeași soartă din păcate”, a declarat, pentru Focus Press, dr. Salem Zahra, fostul director medical al Spitalului “Anghel Saligny” din Fetești.

Colegii medicului sunt șocați: “Azi nu zâmbim! Nu ne cere nimeni să fim în prima linie, ci să-i protejăm pe cei din prima linie. Azi inconștiența noastră ( a celor care nu numai că nu respectăm regulile, dar chiar răspândim virusul) a mai ucis un om, un om care lupta pentru noi. Eu, tu, el, ea, noi l-am ucis! Drum lin către stele minune de om Mioara Neagu“.

Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grijă și când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine, Voi asculta toate sfaturile tale ți voi fi puternică așa cum și tu ai fost și ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o sa îmi lipsești toată viața! Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!“, este mesajul fiicei sale.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.