A tras cu un pistol airsoft pe străzile din Constanța din cauza unei fete

1
9397
sursa foto: marc-onshooting.com

Din cauza unei relații dintre o fată și un băiat, relație neacceptată de fratele acesteia, s-a lăsat cu focuri de armă. Tatăl băiatului care a încercat să intervină într-o ceartă între cele două părți a fost împușcat cu un pistol airsoft cu bile.

Incidentul a avut loc în cursul serii de 16 martie, la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători din municipiul Constanța, în jurul orei 21.20.

Ancheta polițiștilor Secției 4 a stabilit faptul că incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan între trei tineri. Fratele unei tinere a surprins-o pe aceasta că se întâlnea cu un individ cu care el nu era de acord. La un moment dat, când tatăl tânărului nedorit, ar fi intervenit, se pare că fratele fetei ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Victima își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile.

C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.