A vizitat mănăstrea Sf. Andrei, apoi a plecat la Dervent, după care a dispărut fără urmă. Dacă ați văzut această persoană, sunați la 112

0
12147
Constantin Bucur

Un bărbat din Constanța a dispărut fără urmă, în ultima zi a lunii noimbrie, iar polițiștii și rudele îl caută, mai ales că, din câte se știe, acesta are unele probleme psihice.

S-a întâmplat pe 30 noiembrie, când Constantin Bucur, de 54 de ani, din municipiul Constanța, a plecat la Mănăstirea Sfântul Andrei, apoi la Mănăstirea Dervent, după care a vizitat o rudă în localitatea constănțeană Băneasa, apoi a plecat mai departe. Atunci a fost văzut ultima dată de rude. Din acel moment a dispărut fără urmă.

În urma mediatizării cazului, unele persoane au afirmat că l-ar fi văzut la trecerea cu bacul peste Dunăre, în zona Ostrov.

Rudele sale sunt îngrijorate de faptul că bărbatul se afla sub tratament, pentru problemele pe care le are, însă a întrerupt medicația.

Polițiștii Secției 5 Constanța, pe raza căreia are domiciliul, au fost sesizați pe data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 22.10, despre dispariția lui Constantin Bucur.

S-a apelat, astfel, la informarea publică pentru găsirea persoanei dispărută.

SEMNALMENTE: Înălţime 1,90 m înălțime, greutate 120 kg, constituție robustă.

 ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării, acesta purta pantaloni sport de culoare gri închis, haină din piele și șapcă neagră. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 5 Poliție sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.