A vrut să-și facă singur dreptate și a dat buzna în casa celui ce i-ar fi șantajat fiica

0
4495
sursa foto: www.teleclubitalia.it / imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din Hârșova a fost trimis în judecată pentru violare de domiciliu, fiind acuzat și de faptul că ar fi pălmuit-o pe proprietară. Motivul a fost acela că aflase că un minor din respectiva locuință i-ar fi șantajat fiica cu distribuirea pe rețelele de socializare a unor filmulețe în care apărea ea, dacă nu-i dădea o anumită sumă de bani.

Din coroborarea probelor administrate în cauză a rezultat că, în luna martie 2018, inculpatul a aflat de la fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, că în acel moment, o persoană de sex masculin, în vârstă de 17 ani, o șantajează prin aceea că dacă nu-i dă o anumită sumă de bani, va distribui, prin reţele de socializare, un videoclip în care minora apărea în ipostaze indecente.

Inculpatul i-a solicitat fiicei să-l aducă pe autorul presupusului şantaj, la domiciliul acestora, întrucât dorește să discute cu el, însă minorul în vârstă de 17 ani nu a răspuns la telefon.

Astfel, aflând unde locuieşte minorul, inculpatul a decis să se deplaseze la domiciliul acestuia împreună cu cele două fiice, și cu prietenul celei din urmă, a cărui identitate nu a fost stabiltă.

Inculpatul a pătruns în curtea familiei, întrucât strigătele de la poartă nu i-au fost auzite. 

Inculpatul a înaintat în curte şi a intrat în locuinţă, ajungând într-un hol. În acest loc a fost surprins de persoana vătămată şi soţul acesteia către care inculpatul, folosind un ton ridicat le-a cerut să-i arate imaginile înregistrate cu fiica acestuia minoră, că dorește să-i fie lăsată fiica în pace, în caz contrar, va sesiza organele de poliție.

Se pare că pe unul dintre proprietari l-a și lovit cu palma peste față.

A fost trimis în judecată pe 4.08.2022 pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, însă, la termenul de judecată din data de 18.01.2023, persoana vătămată a declarat că îşi retrage plângerea formulată împotriva inculpatului.

Astfel, pe 19.01.2023, magistrații Judecătoriei Hârșova au decis încetarea procesului penal.

Decizia nu este definitivă.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.