Accesul pe stadionul Farul va fi programat conform unui regulament

0
626
Pista de atletism din cadrul complexului sportiv - Foto: Primăria Constanța

City managerul Constanței anunța, zilele trecute, că se lucrează la un mini-regulament de acces în incinta Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi“. Potrivit reprezentanților Primăriei, este nevoie de acesta deoarece complexul sportiv va fi modernizat.

Felicia Ovanesian anunța, zilele trecute, că lucrează la un mini-regulament de acces în incinta Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi“, pentru oricine dorește să facă mișcare.

Din păcate, a folosit un limbaj ce nu face cinste unui angajat al Primăriei Constanța, dar asta e altă problemă și dacă edilul-șef nu se sesizează…

„În lucru un «mini-regulament» de acces în incinta stadionului a oricui își dorește să facă mișcare! Cu reguli stricte!

Înțeleg că șef peste stadion e socrul unui directoraș din Primărie! Un tataie aprig… Poate că e vremea să își mănânce liniștit pensioara…

Nu-i, așa, tataie?“, susținea city managerul constănțean, Felicia Ovanesian.

Probabil, aceasta se referea la Eugen Căruntu, directorul executiv al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei, și încerca și o glumă, un joc de cuvinte, dar clar nu îi face cinste.

Revenind la accesul pe stadionul Farului, acesta se va face după un program, pentru persoanele care vor să facă mișcare.

„Având în vedere că, în viitor, stadionul va intra în șantier și că se limitează accesul în sălile de sport din cauza pandemiei, Primăria vrea să ofere posibilitatea celor care vor să facă mișcare în aer liber accesul la pista de atletism a stadionului, după un program care să nu interfereze cu antrenamentele sportivilor“, ne-a declarat Alin Vintilă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Reamintim că pista de atletism a fost reparată vara trecută.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.