Accident de muncă la Petromidia: două persoane au căzut într-un rezervor cu azot. Una dintre victime a murit

0
6376

Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 13 mai 2023, în jurul orei 17.20, la Rafinăria Petromidia, Năvodari.

Conform primelor informații, un bărbat și o femeie au căzut într-un rezervor cu azot. La fața locului intervin 24 de pompieri cu echipajele SMURD C, SMURD B, echipaj SAJ B2, elicopterul SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Descarcerare.

UPDATE 17.30: Cele două victime au fost extrase, sunt inconștiente, primesc îngrijiri medicale la fața locului.

UPDATE 17.55: Bărbatul se află în stop cardio-respirator și se efectuează protocolul de resuscitare. Femeia s-a aflat în stop, fiind resuscitată cu succes și transportată la Spitalul Județean Constanța, încă inconștientă.

UPDATE 18.20: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare bărbatul, în vârstă de aproximativ 55 de ani a decedat.

Ce spun polițiștii!

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.