Accident rutier la intrarea în Murfatlar. Un copil în vârstă de 1 an, printre victime

0
4363
Mașinile implicate în accident au fost grav avariate. FOTO ISU Dobrogea

Două persoane, dintre care un minor, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța în seara de 13 februarie, în urma unui accident rutier.

În urma apelului 112, la locul producerii accidentului – intrarea în Murfatlar dinspre Constanța, au fost direcționate echipaje ale SAJ Constanța, SMURD și ale poliției. La fața locului au fost găsite două voictime, conștiente, stabile, care au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

La fața locului s-au deplasat din cadrul Det Palas 1 autospecială de stingere pentru asigurare masuri PSI cu 4 subofițeri și 1 SMURD tip B cu 3 subofițeri.

UPDATE:

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, când, un bărbat de 21 ani a condus auto pe calea București din loc Murfatlar, dinspre Poarta Albă către Constanța. La intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu a intrat în coliziune cu auto condus de bărbat de 41 ani din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a primului conducătorului auto și a pasagerului dreapta fața, un bărbat de 21 ani. De asemenea, o femeie cu un copil în vârstă de un an au suferit traume ușoare, refuzând în cele din urmă transportul la spital.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.