Acțiuni desfășurate de polițiștii constănțeni

0
251
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni pe linie de ordine publică, precum și privind respectarea regimului rutier.

Astfel, la data de 3 septembrie a.c.,  în intervalul orar 10.00 – 18.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și respectării prevederilor Legii 55/2020.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 122 de persoane și au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.550 de lei. În acțiune au fost angrenați și polițiști locali.

La data de 3 septembrie a.c.,  în intervalul orar 12.00 -16.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 33 de persoane și au verificat 21 de societăți comerciale. Totodată, polițiștii au oprit și controlat 8 autoturisme și au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.360 de lei.

La data de 3 septembrie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiști din cadrul Secției 4 și cei ai Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune privind respectarea prevederilor Legii 55/2020, precum și pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și pentru protejarea populației împotriva comerțului ilicit.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 23 de persoane și au verificat 12 autoturisme, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei. În acțiune au fost angrenați și polițiști locali.

La data de 3 septembrie a.c., în intervalul orar 15.00 – 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Băneasa, împreună cu cei ai Secției 8 Rurală Băneasa, Secției 6 Rurală Cernavodă, Secției 4 Rurală Medgidia și Serviciului Rutier Constanța, au desfășurat o acțiune privind respectarea prevederilor Legii 55/2020, precum și pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a normelor rutiere.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 36 de persoane și au verificat 28 de autoturisme, precum și 8 societăți comerciale, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.700 de lei.

La data de 3 septembrie a.c., în intervalul orar 18.00 – 21.00, polițiști din cadrul Secției 3, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor locali, au desfășurat o acțiune pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv pentru verificarea măsurilor de protecție sanitară în zona gării din municipiul Constanța și combaterea comerțului ilicit.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 48 de persoane și au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.