UPDATE. Acuzații de viol într-o delegație AUR, la un hotel din județul Constanța

0
4012
Foto cu rol ilustrativ, sursa: ActualMM.ro

O fată în vârstă de 17 ani a depus plângere la IPJ Ialomița. Aceasta a relatat că a însoțit o delegație AUR în județul Constanța, iar a doua zi s-a trezit cu sângerări și dureri în zona intimă.

Plângerea a fost depusă pe 16 septembrie, minora relatând că a fost, la data de 15 septembrie, cu o delegație AUR, în județul Constanța.

Seara au consumat băuturi alcoolice și au rămas la un hotel. Nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat, dar s-a trezit cu dureri și sângerări în zona intimă.

În cauză se efectuează cercetări.

Update: Potrivit informațiilor noastre, delegația în cauză a fost pentru a atrage tineri să se înscrie în partidul AUR. Astfel tinerii dornici au fost aduși în delegație, la mare, după care au participat la conferința de sâmbătă, 16 septembrie, de la Pavilionul Expozițional.

UPDATE 1. Ce susțin cei de la AUR:

„În acest moment nu am niciun fel de date referitor la plângerea depusă de acolo. O să iau legătura și cu colegii ca să vedem ce s-a întâmplat, dar este evident că este rolul organelor de cercetare ca să verifice. Nu am auzit absolut nimic de acest gen. Referitor l organizația de tineret chiar nu am auzit de astfel de lucruri. Din câte am citit, ulterior, la Ialomița a fost depusă plângerea. Haideți să vedem, cel mai bine să vă spună organele de anchetă, ce plângere s-a depus, ei să facă publice dacă au ceva de făcut și evident să vedem dacă există și alte elemente”, a spus vicepreședintele AUR Constanța, Dumitru Bădrăgan.

UPDATE 2. IPJ Ialomița:

„La data de 16 septembrie 2023, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța.

Din primele cercetări, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 – 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Stațiunea Neptun-Olimp.

Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”.

L.B, P.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.