Acuzații grave pentru angajatul unei pizzerii din Cobadin și a proprietarului acesteia în urma unui accident rutier urmat de scandal

0
9518
Mașina implicată în accident. FOTO Facebook

Un individ din Cobadin este acuzat că ar fi condus o mașină a unei pizzerii deși nu are permis de conducere și a fost la un pas de a lovi un grup de copii care se jucau pe stradă, moment în care a lovit două mașini parcate. Se pare că după accident, șoferul a fost agresat.

Bărbatul din Cobadin care a făcut publică situația îl acuză și pe proprietarul pizzeriei că l-a învățat pe angajat să declare în fals cum s-a întâmplat accidentul.

„Astăzi am scăpat cu viață, doar cu câteva julituri, atât eu, cât și copiii aflați lângă mine, dar mâine este posibil ca unul dintre voi sa nu fie la fel de norocos. PIZZERIA DENIS trimite la livrări persoane fără permis și angajați fără forme legale. Așadar aveți grija când va comandați mâncare de la acest domn, este posibil sa va alegeți cu mașinile distruse, mâini și picioare rupte sau doamne ferește de mai rău. Astăzi în jurul prânzului, în fata porții fiind și cotrobăind prin mașina, oprește lângă mine T.I.A. și ma întreabă dacă am comandat ceva de la ei, uitase adresa de livrare și nu avea baterie la telefon pentru a suna respectivul client, ii spun ca nu și pleacă câteva sute de metrii mai în fata, trecând pe lângă copiii ce se jucau liniștiți în strada. Văzând ca nu găsește persoana care solicitase comanda, da cu spatele in mare viteza, trece razant le lângă grupul de copii și distruge 2 mașini parcate în fata porții (una dintr-un cap în celălalt), eu reușind în ultima clipa ma arunc din calea mașinii scăpată de sub control.Îi permit sa-mi folosească telefonul sa-l “sune pe șefu”, după cum chiar el l-a numit, acesta vine și ii dictează frumos poezia pe care trebuie sa o declare în fata politiei. “Ești prietenul meu și ai venit sa ma ajuți la livratul comenzilor, eu te-am rugat sa ma aștepți în masina, dar tu ai plecat fără ca eu sa știu. Este prima oara când faci acest lucru.” Bun, dacă este asa cum spui tu, când ai văzut ca îți lipsește mașina, de ce nu ai anunțat politia ca ti-a fost furata?!Il scap de furia tatălui, de mila, văzându-l firav, și in loc de scuze și păreri de rău, la venirea șefului, N. D., T.I.A. , devine brusc plin de tupeu și chiar ii urează tatălui meu de bine, “SPER SA MORI PANA MAINE”. Am rugămintea, dacă cineva l-a mai văzut pe acest individ conducând fără permis sau făcând livrări de la aceasta Pizzerie sa îmi scrie în privat. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.Lucrurile nu pot rămâne asa, trebuie sa luam măsuri, altfel riscam sa sfârșim striviți de astfel de oameni inconștienți. Nu putem trimite cu bună știința oameni fără permis sa livreze pizza sau orice altceva, astfel nu facem decât sa susținem delincventa, infracțiune și prostia. Nu facem profit încălcând legea“, a povestit Daniela Iurco pe un grup de Facebook.

În replică, cel acuzat că a condus mașina, susține că a fost bătut:

„Daniela Iurco, stați calmă că pentru pumnii și palmele pe care eu le-am primit o sa ne vedem luni la secția de poliție Cobadin …și vă mulțumesc ca ați recunoscut în fața tuturor că m-ați bătut… că în fața poliției ați spus că m-am lovit cu capul de volan… o seara buna sa aveți“, a scris cel acuzat.

UPDATE:

„În urma unui apel la 112 în jurul orei 13.00, un echipaj de poliție s-a deplasat la locul solicitării în Cobadin unde s-a constatat că cele sesizate se confirmă. Au fost identificate trei autoturisme avariate, iar persoana care s-ar fi aflat la volanul mașinii care a produs coliziunea, în urma verificărilor s-a stabilit că nu deține permis de conducere“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.