Adidași contrafăcuți, descoperiți la frontiera de la Vama Veche

0
112
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: profit.ro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, în cala unui autocar, 82 perechi de adidași,inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, în data de 03.09.2020, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un autocar  înmatriculat în Turcia, care efectuează curse regulate în Turcia.

În urma controlului efectuat asupra autocarului, poliţiştii de frontieră au descoperit în cala acestuia 82 perechi adidași, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, bunuri ce aparțineau cetățeanului turc D.R., în vârstă de 50 de ani, pasager în autocar.

  Produsele, în valoare de aproximativ 8.200 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.