Administrația Porturilor Maritime solicită Apelor Române aviz pentru amenajarea unui drum ocolitor în Portul Midia din Năvodari

0
122

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime din Constanța (CNAPMC), în conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107 / 1996, intenționează să solicite de la Administrația Națională „Apele Române” – Direcția Apelor Dobrogea – Litoral, aviz de gospodărire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrărilor „Drum ocolitor Poarta nr. 2, Port Midia – Drum pe latura de vest a bazinului Danelor 1-8, Port Midia” , amplasate în Năvodari.

“Această investiție este nouă. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz. Totodată, persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau bulevardul Mamaia, nr. 171 bis, etaj 2, Constanța, Dumitru Răsăuțeanu, tel. 0723.970.724 – SC ALL PLAN SRL, începând cu data de 26.03.2021“, susțin reprezentanții CNAPMC.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.