Adrian Senin şi Adrian Vlas revin la FC Farul Constanţa

0
195

Doi jucători care au îmbrăcat timp de aproape un deceniu tricoul alb-albastru, făcând parte din echipa care a obținut rezultate excelente la începutul anilor 2000, s-au întors acasă și vor activa ca antrenori în cadrul Academiei de copii și juniori a clubului, anunţă FC Farul Constanţa.

Crescut și format la FC Farul, unde a debutat în cariera de fotbalist în 1998, evoluând timp de 8 sezoane, fostul mijlocaș Adrian Senin a preluat rolul de antrenor a echipei de juniori sub 19 ani. În vârstă de 40 de ani, acesta a acumulat deja experiență în antrenorat, activând ca antrenor secund la Academia Clinceni și Turris Turnu Măgurele, și antrenor principal la echipa secundă a celor de la Astra Giurgiu.

Format la FC Farul, unde a evoluat din timp de 9 sezoane, fostul portar Adrian Vlas va îndeplini rolul de antrenor cu portarii la grupele de juniori mari ale clubului nostru. În vârstă de 38 de ani, nu se află la prima experiență în această postură, îndeplinind acest rol și la finalul carierei de fotbalist, în urmă cu 5 ani.

Ambii speră ca echipa să revină cât mai rapid pe prima scenă a fotbalului românesc, chiar dacă lupta pentru promovare va fi una dură.

sursa: fcfarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.