Adriana Arghirescu: “L-am însoțit pe profesorul Vergil Chițac prin periplul său prin cartierul constănțean Badea Cârțan”

0
219
Vergil CHIȚAC

Adriana Arghirescu, liderul consilierilor municipali ai PNL, l-a însoțit sâmbătă, 1 august a.c., pe Vergil Chițac, candidat PNL la Primăria Constanța, în cartierul Badea Cârțan.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, nuntă şi în aer liber

“L-am însoțit pe profesorul Vergil Chițac prin periplul său prin cartierul constănțean Badea Cârțan. Și când spun periplu nu exagerez deloc pentru că în cartierul Badea Cârțan vedem Constanța reală, părăsită, părăginită, lăsată de izbeliște și lăsată pradă indiferenței. Știam problemele cu care se confruntă locuitorii de acolo dar la fiecare vizită am descoperit lucruri noi și deloc îmbucurătoare. Pentru constănțenii din Badea Cârțan, discuția cu profesorul Vergil Chițac a fost ca o gură de oxigen în condițiile în care nimeni din administrația publică locală nu se interesează de soarta lor. Din fericire, au văzut că există o alternativă pentru alegerile din toamna acestui an. Și vorbesc despre Vergil Chițac, un om corect, implicat și pregătit”, a scris Adriana Arghirescu în mediul online.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, pantofi, copac şi în aer liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.