Afaceristul din Brașov care vrea să construiască mai multe imobile în zona Anadalchioi a obținut certificat de urbanism pentru primele trei blocuri cu 10 etaje

2
8394
Foto cu rol ilustrativ

Primăria Municipiului Constanța a eliberat, în cursul zilei de joi, 9 martie 2023, certificat de urbanism pentru trei blocuri cu zece etaje în zona Anadalchioi. Solicitantul este societatea Isaran Green SRL. În vara anului trecut, Municipalitatea a lansat  în dezbatere publică PUZ-ul elaborat pentru zona delimitată de strada Tisei și limite cadastrale.

Este vorba despre Certificatul de urbanism cu numărul 705 din data de 9.03.2023, ce vizează „Construire imobil locuințe colective D+P+10Etaje cu spații comerciale, două imobile colective D+P+10Etaje, circulații pietonale, parcări, spații verzi, construcții aferente echipării tehnico-edilitare, amenajare loc de joacă și organizare de șantier“. Documentul este valabil un an.

Precizăm că, în această zonă, omul de afaceri din Brașov Fadi El Ossman, administratorul firmei Isaran Green SRL, are planuri mari pentru un teren de peste 11 hectare: vrea să construiască mai multe blocuri cu 10 etaje.

Terenul care a generat PUZ are o suprafață de 115.982mp, este intravilan, agricol, fără construcții. În zona adiacentă se află foarte puțin fond construit.

Fadi El Ossman și-a propus să edifice unsprezece imobile destinate locuințelor colective cu spații destinate serviciilor aferente zonelor de locuit amplasate la parter, cinci imobile destinate locuințelor cu caracter permanent, sezonier sau cu regim aparthotel, cu spații destinate serviciilor aferente zonelor de locuit la parter, amplasate în zona central mediană a parcelei, cu regim de înălțime D+P+10, o zonă destinată unui centru de cartier ce cuprinde un spațiu comercial P+2 și o zonă de loisir public (terenuri de sport, piscină), dar și o zonă destinată echipamentelor publice pentru învățământ regim de înălțime P+2. Estimările realizate pe baza planului de mobilare sunt de 1.810 de unități locative.

Societatea Isaran Green SRL a fost înființată la data de 9 mai 2018, având sediul pe strada 13 Decembrie, numărul 129, din județul Brașov. Administrator este Fadi El Ossman, care este și asociat cu 50% din capitalul social, alături Larisa Nicoleta El Ossman. Din anul înființării și până în 2021, societatea nu a raportat activitate, iar datoriile au ajuns la suma de 24.938.307 lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

2 COMENTARII

  1. Daca construiește cum a facuto la BV, vaii mamicuta lor celor ce vor compara… Jalnic ,patetic
    P.S: interioare dezamagitoare…

    • La Brașov a construit bine. Atacurile astea sunt o reacție fără baza. Cei care vor sa ma contrazică sa vina la Brașov sa le vadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.