Afaceristul Sterică Paris construiește un alt bloc în stațiunea Mamaia

1
790

Investițiile în stațiunea Mamaia se află într-o continuă dezvoltare, soarta acestei zone turistice fiind pecetluită. Construcțiile ce au răsărit de la an la an, chiar și pe malul Lacului Siutghiol, au transformat stațiunea într-un cartier al Constanței.

Proiectele imobiliare continuă pe puținele terenuri rămase libere de construcții în Mamaia. Recent, Agenția pentru protecția Mediului (APM) Constanța anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, proiectul primind aviz favorabil în cadrul comisiei de specialitate. Instituția abilitată de Mediu a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Obiectivul de investiții se referă la „desființare imobil C1 și construire imobil P+4 Etaje cu funcțiunea de apart-hotel, propus a fi amplasat în zona Hotelului Select, Discoteca Noroc din stațiunea Mamaia. Beneficiarul investiției este societatea Gas Port Oil SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța cu sediul pe strada Unirii numărul 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile, observaţiile, dar și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 8 septembrie a anului curent.

Precizăm că Sterică Paris, asociatul societății, Beneficiar altei  construcții care se va materializează tot în stațiunea Mamaia, De data aceasta este vorba despre un bloc de 8 etaje, construită prin societatea Gazzo Premium SRL, firmă ce livrează buletii cu gaz firect la domiciliu. Aceasta operează de ani de zile în municipiul Constanța. Pentru acest proiect imobiliar societatea Gazzo Premium SRL a primit autorizația de construire în septembrie 2018. Lucrările au fost demarate în februarie 2019, iar blocul trebuie să fie gata până pe 11 februarie 2022, conform actelor emise de municipalitate.

Societatea Gas Port Oil SRL a luat naștere la data de 26 august 2014, având sediul pe strada Ștefan Mihăileanu, numărul 45. Administrator este Paris Sterică care este și asociat alături de Dan Mihalache cu câte 50% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 este de 1.976.646 de lei, profitul net este de 3.533 de lei și datoriile au însumat suma de 2.614.451 de lei. Firma are șapte angajați.

 Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

  1. Firma de ochelari de vizavi mega imaje dacia merita inchisa : ochelarii nu respecta reteta, nu vezi clar prin ei ; se fac consultatii oftalmice si se vand medicamente cu oprirea retetei de personalu de servici; nu se asigura respect consultatiei; nu se dau bonuri fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.