Agenția de turism a fostului consilier PSD Sabrina Nedelcu, acuzată că a tras țepe. Va fi evacuată din spațiul închiriat

0
538
Proprietarul spațiului în care și-a desfășurat activitatea Princess Travel, a început demersurile pentru evacuarea acesteia

Princess Travel – îndrăznește să călătorești! Acesta este sloganul unei cunoscute agenții de turism din Constanța. Numai că, în ultima perioadă, cei care au îndrăznit să-și cumpere vacanțe prin intermediul acesteia, și-au luat o mare țeapă. Agenția aparține fostului consilier județean PSD – Sabrina Nedelcu.

Agenția de turism Princess Travel a fost lovită de pandemie, la fel ca multe alte societăți care au întâmpinat greutăți, din cauza restricțiilor impuse atât la noi în țară, cât și în țările – destinații de vacanță. Vânzarea pachetelor turistice a scăzut, iar odată cu valul II al pandemiei, care a început în toamnă și s-a întins până în luna ianuarie a acestui an, personalul acestei societăți și-a mutat activitatea la domiciliu.

Pe ușa de la intrare a fost lipit un afiș pe care scrie: ”#stămacasă Pentru urgențe sau solicitări ne puteți contacta...”, după care este lăsată o adresă de email și un număr de telefon.

Astfel, societatea a continuat să vândă vacanțe pentru turiști, însă, din câte se pare, au încasat banii și i-au lăsat pe oameni ”cu ochii în soare”. Adică le-a luat banii și atât.

Numai că, din luna decembrie, de când societatea s-a mutat exclusiv în on-line, la sediul din clădirea Milenium Buisness Center au început să se adune plicurile, băgate pe sub ușa din sticlă. Unele de la instanțe, altele de la executori judecătorești, scrisori și alte documente trimise și băgate pe sub ușă, fără a fi verificate de către destinatar.

În urmă cu circa 2-3 luni, un cuplu de vârstici au venit tocmai din Brașov pentru a-i căuta pe cei de la Princess Travel, în legătură cu biletele de vacanță cumpărate. La un moment dat, vânzătorii de vacanțe au fost căutați și de polițiști, în urma unor reclamații.

În cele din urmă, întrucât nu au mai dat niciun semn și fiindcă au rămas în urmă cu plata chiriei, proprietarul spațiului în care societatea își desfășura activitatea a decis să sigileze intrarea în sediul agenției, după schimbarea yalei de la ușă. Vineri, 23 aprilie, personalul Milenium Buisness Center a pătruns în incinta biroului, pregătind evacuarea.

Așa cum arătam inițial, Princess Travel Agency aparține fostului consilier județean Sabrina Nedelcu, fosta iubită a lui Liviu Tit Brăiloiu, cea care i-a numit ”putori” pe protestatarii ieșiți în stradă pentru răsturnarea guvernului PSD, în urmă cu câțiva ani.

Urmează a reveni cu un punct de vedere al IPJ Constanța în legătură cu plângerile depuse împotriva societății.

Daniel ALBU

Sabrina Maria Nedelcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.