Aglomerat la salon? Iată cum puteți planifica totul mai ușor, cu Stailer

0
29

Coadă la salonul de înfrumusețare! Pare greu de crezut, mai ales când avem atât de multe saloane disponibile în oraș, unele dedicate exclusiv publicului feminin, unele axate pe segmentul masculin sau pe ambele. Ei bine, perioada pandemică a pus o frână serioasă în acest domeniu, iar rezultatele se văd: oamenii apreciază mai mult ca oricând serviciile profesionale oferite de prestatorii de servicii ai nișei.

Dacă însă este destul de aglomerat la salon și nu este o idee bună să pierdeți vremea în zona de așteptare, preferați varianta de programare online. Iar aici Stailer va fi mâna de ajutor de care aveți nevoie.

Cum funcționează Stailer

Să începem cu prezentările. Dacă aveți nevoie de serviciile oferite de salonul Eclipse Room sau de un alt salon din oraș, calea mai simplă este nu să vă prezentați personal la recepție și nici să sunați. Stailer vă permite să accesați această pagină și în timp util să găsiți locația de interes, să setați o programare atunci când vă doriți. Din confortul casei sau atunci când sunteți într-o pauză de cafea puteți face acest mic efort. Și totul este mai rapid!

Costuri? Zero. Platforma în cauză nu presupune un cost mai mare pentru că veți folosi această cale de intermediere să spunem. Nu vă costă nimic nici să creați un cont aici, să realizați o programare, dar nici să o anulați.

Disponibilitate pentru saloanele din orașele mari

Stailer încântă pe cei din Iași, Oradea, București, Timișoara și Cluj Napoca. Publicul poate alege serviciile disponibile la un un salon pentru vopsirea parului în Oradea, cele de hairstyle la un salon din Cluj, cu un singur click.

Poate că în curând se schimbă povestea și Stailer va ajunge să poată fi disponibil și pentru alte orașe. Cert este că împacă foarte bine ambele tabere, atât femeile, cât și bărbații. Serviciile sunt cele de hair and beauty pentru toată lumea. La fiecare salon înscris sunt înregistrate și detalii precum durata unei sesiuni sau costurile aferente acesteia.

Programări oricând

Mai ales pandemia ne-a schimbat mult din direcția pe care o aveam, obișnuința pe care o aveam. Astfel, am ajuns să evităm zonele aglomerate, să nu ne placă să pierdem vremea într-o sală de așteptare. Pentru a evita astfel de scenarii Stailer propune această variantă, de a programa online.

În linii mari vorbim despre o metodă simplă, rapidă și gratuită. Nu trebuie să fii un specialist în ale tehnologiei pentru a utiliza platforma aceasta. Este intuitivă și gândită să simplifice modul în care utilizatorul are acces la o agendă a programărilor la saloanele din oraș. Asta în timp real, fără să existe șanse ca acestea să se suprapună.

În lumea în care avem tehnologia de partea noastră, programările la salon ar trebui să fie mai simple ca oricând. Veți face asta de îndată ce veți descoperi Stailer. Chiar dacă nu veți dori crearea unui cont aici, chiar și pentru utilizatorii noi rămâne aceeași simplitate de a seta din câteva click-uri programarea dorită.

Contact: support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.