Agresoarea Cristinei Joia, reținută după mai multe ore de audieri

0
335
Agresoarea CRistinei Joia a fost audiată, apoi reținută. Foto: DIGI24

Se așteaptă raportul Institurtului de Medicină Legală, în cazul designerului Cristina Joia, agresată într-un magazin din Capitală. Încadrarea juridică poate fi schimbată la vătămare corporală pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Femeia bănuită de lovirea designerului Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea “Visuri la cheie” de la Pro Tv, a fost reţinută, marţi dimineaţă, după ce a fost audiată, în cursul nopţii, la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte“, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.