Agricultorii din România vor putea face împrumuturi bancare, fără dobânzi şi comisioane

0
47
Sursa foto: Banatul Azi

Super veste pentru agricultorii din România! În curând, aceștia vor putea face împrumuturi bancare fără dobânzi și fără comisioane. Anunțul a fost făcut de către ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Ministrul Agriculturii a anunțat duminică că, peste câteva zile, va fi emis un act normativ prin care agricultorii români vor putea solicita împrumuturi bancare, fără a plăti dobânzi şi alte comisioane.

Săptămâna viitoare voi prezenta public un act normativ extrem de important – Ordonanţa 99, care înseamnă un credit pentru toate categoriile de fermieri, atât producătorii de cereale şi producătorii de producţie primară, cât şi procesatorii, care au cale liberă spre bănci, fără a plăti comisionul de risc sau comisionul de administrare şi nici dobânzile la creditul respectiv.

Iată, iau un credit practic fără costuri. Acest lucru este extrem de important pentru a putea realiza în România fiecare dintre fermieri ceea ce îşi propune, înţelegând aici şi planul de cultură, activitatea concretă în câmpuri şi în zootehnie. Sunt măsuri care mizează pe toţi producătorii, toţi fermierii, ştiindu-se necazurile prin care au trecut în perioada aceasta de secetă pedologică”, a declarat Petre Daea la Târgul Producătorilor „Toamna buzoiană”, relatează Rador.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.