Al treilea consilier județean constănțean demisionar este de la USR

0
702

Luni, 20 decembrie a.c., Andrada Dordea și-a înaintat demisia din funcția de consilier județean USR Constanța.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a suplimentat proiectul ordinii de zi a ședinței extraordinare a CJC de miercuri, 22.12.2021, ora 14.00, cu un nou proiect de hotărâre pe care l-a inițiat. Acesta vizează constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al Andradei Dordea, precum și vacantarea locului său.

Alesul județean USR Constanța și-a înaintat demisia luni, 20 decembrie a.c., din motive personale, legate de locul de muncă. Conform declarațiilor sale de avere și de interese, Dordea era angajată consultant tehnic vânzări la Hewlett Packard Enterprise România – București, unde este și acționar.

Conform listei candidaților USR la Consiliul Județean Constanța, depuse pentru alegerile din septembrie 2020, Andrada Dordea va fi înlocuită de Gilda-Valentina Lazăr, dacă aceasta nu va renunța la mandatul său.

Conform CV-ului, Gilda-Valentina Lazăr este economist și lucrează la Enel Servicii Comune. Lazăr este membru permanent în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, reprezentant al Consiliul Județean Constanța.

Reamintim că din CJC au mai demisionat, în luna aprilie a.c., Alexandru Mîrșu (PSD) – care a fost înlocuit de Adrian Țapliuc (PNȚCD) – și Dincer Geafar (PNL), în luna noiembrie a.c., înlocuit de Stelică Caprinciu, colegul său de partid de la Medgidia.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.